Foleon, hoe nu verder?

In 2021 zullen we meer dan voorheen afhankelijk zijn van digitale communicatiemiddelen. Steeds belangrijker wordt het vertellen van een verhaal, met beeld, linkjes een goed opgemaakte tekst. We willen daarvoor niet altijd volledig afhankelijk zijn van externe partijen, tenslotte worden we steeds digitaal vaardiger als organisatie.

We hebben afgelopen jaren geëxperimenteerd met de tool van Foleon en we staan nu voor de keuze of we willen doorgaan en opschalen. De huidige gebruikers geven aan dat de behoefte aan deze deze tool blijvend is. Ook is duidelijk dat er nog veel meer uit te halen valt. Daarvoor is het handig als de huidige gebruikers zich bereid verklaren om collega’s in de organisatie die Foleon ook willen gaan gebruiken op weg te helpen. En dat willen ze!

Onze vraag aan Team corporate communicatie

Willen jullie met ons verkennen hoe wij gezamelijk deze tool verder uit kunnen rollen?

Ons idee: Team corporate communicatie wordt eigenaar van het contract/abonnement en bepaalt de kaders. De huidige gebruikers leveren expertise, denken mee over eventuele formats, leiden geïnteresseerden op en bouwen aan een blijvende community van gebruikers. Zo kunnen we met elkaar de volgende stap zetten naar professionelere digitale communicatiemiddelen binnen de provincie Utrecht.

Prijskaartje

Jaarabonnement 'Enterprise': 6.000 euro (vijf gebruikersaccounts, onbeperkt aantal publicaties in 1 groep-afzender provincie Utrecht).

Extra kosten voor aanvullende groepen of gebruikers komen dan voor rekening van het aanvragende team/project.