Jaaropening UtrechtLab

Feest!

Al vroeg in de ochtend maakten de 'professoren' van het UtrechtLab zich op voor een feestelijke dag. Met gezonde en verkwikkende drankjes, muziek en taart werden collega's verwelkomd.

Tadaaa! Blik op 2019

Henri Kool, directeur strategie, stond aan de wieg van het UtrechtLab. Hij onthulde de menutaart: het aanbod van het UtrechtLab aan de organisatie.


Hans Gommer vroeg Henri hoe hij het UtrechtLab over een jaar ziet. In reactie daarop zegt hij dat hij enorm trots is op het UtrechtLab en wat er tot nu toe bereikt is. Hij voorspelt dat er over een jaar heel veel uitgeprobeerd is in het Lab. Maar hij vraagt zich ook af hoe we ervoor kunnen zorgen dat de dingen die er gedaan worden ook beklijven in de organisatie. Hiervoor is het nodig om iets meer structuur aan te brengen in de organisatie van het Lab denkt Henri. Dat het UtrechtLab van een idee uitgegroeid is tot mooie ruimten waar keihard gewerkt wordt om die dingen te doen die bijdragen aan het vergroten van het strategisch vermogen van de organisatie, daar is hij heel trots op. "Ik heb vier kinderen, het Lab is mijn vijfde kind. ", aldus Henri.


Kun je de tekst op de foto niet goed lezen? Klik dan op onderstaande knop.


Lees ook de terugblik op 2018 van het UtrechtLab.

Inluiden van het nieuwe jaar

Na het nuttigen van een verfrissend lab-drankje, sneed Provinciesecretaris Jan Herman de Baas de taart aan: de dag kon beginnen. Daarbij liet hij ons weten veel meer gebruik van het UtrechtLab te willen maken dit komende jaar. Het is volgens hem noodzakelijk en vanzelfsprekend een platform te hebben zoals het UtrechtLab, omdat het ons allemaal echt kan helpen stappen te maken. Jan Herman sprak ook de wens uit dat het UtrechtLab meer en meer naar het centrum van de organisatie beweegt het komende jaar. Nu ervaart hij dat het UtrechLab veelal aan de rand van de organisatie opereert. Echter is dat een beweging waar we samen voor kunnen zorgen door het UtrechtLab te omarmen.