Energiewerkplaats Utrecht en bevlogen naar huis

Met flinke dosis inspiratie huiswaarts

De Dag van de Ruimtelijke werd na de introductie van het online platform Energiewerkplaats Utrecht afgesloten door Pim van den Berg. Pim: “Ik ben zeer onder de indruk van de creativiteit en veelzijdigheid van de ontwerpstudies. Het is zeer interessant om van de studenten van de Academie van Bouwkunst hele nieuwe inzichten te krijgen op grootschalige energielandschappen. En het mooie aan deze dag is dat we inspiratie hebben opgedaan en veel van elkaar hebben kunnen en mogen leren.”


De deelnemers gingen met een flinke dosis inspiratie richting huis. Voor sommige deelnemers betekende dit dat zij net het zetje in de juiste richting kregen om zelf aan de slag te gaan met duurzame energieopwekking, anderen vonden genoeg inspiratie door de nieuwe inzichten op diverse vlakken. Na afloop werd er nog flink nagepraat en genetwerkt onder het genot van een hapje en een drankje.

Energiewerkplaats Utrecht

Energiewerkplaats Utrecht is dé online community van professionals die werken aan de energietransitie in de provincie Utrecht. 


Het platform verbindt personen en stakeholders die op professioneel vlak werken aan de Utrechtse energietransitie. Na registratie krijg je toegang tot het netwerk en alle content. Ook kun je zelf nieuws, projecten en evenementen plaatsen. 


Werk je aan de energietransitie? Ga dan naar www.energiewerkplaatsutrecht.nl, registreer je en doe mee!

 

Presentaties Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit

Na registratie op Energiewerkplaats Utrecht krijg je toegang tot alle beschikbare content. Daar vind je ook de presentaties van de workshops en lezingen die je bij kon wonen tijdens de Dag van de Ruimtelijke Kwaliteit.