Doe het anders.
Kom naar het UtrechtLab.

Vanuit het UtrechtLab zetten we ons in om je verder op weg te helpen bij ingewikkelde (maatschappelijke) vraagstukken. Zie het als een openbaar toegankelijk leerplatform, met als doelstelling om je te helpen bij beleids- en uitvoeringsinnovatie, organisatieleren en het verbinden met externe partners.

"Ontzettend gaaf om met collega's anders na
te denken over een thema dat ons allemaal raakt"

UtrechtLab helpt je verder

Vanuit het UtrechtLab zetten we ons in om je verder op weg te helpen bij ingewikkelde (maatschappelijke) vraagstukken. Jij komt met een afgebakende (beleids)vraag en wij doen er alles aan om samen met jou en/of je team de vraag concreter te maken.


We bepalen samen hoe we inzichten creëren, van wie we kunnen leren, of hoe we naar de oplossing op zoek gaan. En soms is het nodig om wat extra geïnspireerd te raken en van anderen te leren. Dan kunnen we je verbinden met externe partners, vragen we iemand vanuit zijn kennis en passie voor een thema of onderwerp los te gaan.


Geen vraag is voor ons te gek! En we zijn dol op goede ideeën. Waarmee kom jij naar het UtrechtLab?

"Het UtrechtLab is een ruimte
én een manier van werken"

Henri Kool

Volg ons!

Regelmatig laten wij vanuit het UtrechtLab weten waar wij mee bezig zijn. Volg ons op Twitter en Instagram, Yammer, of stuur ons een bericht via utrechtlab@provincie-utrecht.nl.

UtrechtLab bijwerkingen:

Vaak

  • Andere oplossingen voor je vraagstuk
  • Meer energie in je netwerk na de bijeenkomst
  • Betere onderlinge relaties


Soms

  • Leren in de praktijk
  • Vul je je gereedschapskist


Af en toe

  • Voel je de behoefte om iets bij te dragen aan het Lab

"Zeg ja tegen
nieuwe avonturen"