image

Do Janne Vermeulen

Architect-directeur en founding partner van Team V Architectuur, columnist Cobouw

Do Janne Vermeulen is verantwoordelijk voor het ontwerp van een van de hoogste houten-hybride gebouwen ter wereld, het 73 meter hoge woongebouw HAUT in Amsterdam, dat momenteel in aanbouw is.

image

Theo Stauttener

Partner, senior financieel adviseur bij Stadkwadraat en betrokken bij het Stadmakersfonds

Theo is gespecialiseerd in financieel management en risicomanagement van ontwikkeling van nieuwe gebieden of herstructurering

Hij is onder andere betrokken bij de Merwedekanaalzone in Utrecht.

image

Martine Vledder

Stedenbouwkundige bij SITE, betrokken bij middenhoogbouw onderzoek

Eind februari 2020 ging in Tilburg het onderzoek van de Werkcommissie 'Wonen op Hoogte' van start. Deze commissie bestaat uit een interdisciplinair team van vijf ontwerpers, waaronder Martine Vledder. De commissie is ingesteld door het Van Eesteren Museum & het College van Rijksadviseurs, om de kwalitatieve aspecten van Wonen op hoogte onder de loep te nemen.

image

Astrid Janssen

Wethouder Ruimtelijke Ordening bij gemeente Amersfoort

Amersfoort staat voor de grote opgave om tot 2030 ongeveer 13.000 woningen bij te bouwen. Deze woningen wil de gemeente zoveel mogelijk binnen de huidige stadsgrenzen realiseren. Onder meer door te kiezen voor hoogbouw.

Gemeente Amersfoort heeft een hoogbouwvisie visie opgesteld met hulp en aanscherping van inwoners, belangenorganisaties en ondernemers uit de stad.