Op maandagavond 13 januari kwamen bijna negentig ambtenaren, volksvertegenwoordigers en bestuurders samen om stil te staan bij geothermie.


Op deze pagina vindt u extraatjes! U ziet bijvoorbeeld een slideshow van de avond, maar ook vindt u meer informatie over de energiewerkplaats en ziet u een filmpje over de renovatie van het prachtige pand waar de bijeenkomst werd gehouden.

Energiewerkplaats Utrecht

Bent u al geregistreerd?


De energiewerkplaats Utrecht is hét online platform voor mensen die in de provincie Utrecht bezig zijn met energietransitie. De leden bestaan onder meer uit ambtenaren, medewerkers van projectontwikkelaars, energieleveranciers, wooncorporaties, bestuurders en volksvertegenwoordigers. Zij komen in het platform samen, werken er samen en delen informatie.


Deelnemers aan het platform kunnen hun project in de kijker zetten, vragen stellen of een eigen blog schrijven. Werkt u samen met partners aan een project of vraagstuk? Dan is het ook mogelijk een eigen (besloten) werkgroep te starten.

Bekijk ook de themapagina over aardwarmte.

De bijeenkomst vond plaats in het prachtige monumentale pand Villa Jongerius. Door de jaren heen, heeft dit pand enige restauratie ondervonden. Bent u benieuwd naar de gang van zaken? Bekijk dan deeze video!

Deel